Translate

vrijdag 13 december 2013

RSA Authentication Manager 8.0 Upgrade promotie

Op dit moment gebruiken veel eindgebruikers oudere versies van de Authentication Manager van RSA.  De software versies Authentication Manager 6.1 of 7.1 zijn nog veel gezien in de markt. De reden hiervoor is dat dit een goed en stabiel product is. Net zoals bij andere software gaan ontwikkelingen verder, vandaar dat RSA haar laatste nieuwe versie op de markt heeft gebracht; versie 8.1


Virtual Security help eindgebruikers graag op weg om te genieten van de voordelen van deze nieuwe versie.
Zo kunt u meteen profiteren van de voordelen van RSA Authentication Manager 8.1.

Promotie:
Special voor deze organisaties heeft Virtual Security een aanbieding voor deze RSA upgrade. Een upgrade naar versie 8 (van versie 6.x en 7.1) voor slechts 800,- euro excl. btw, fixed price. 

Met versie 8 zijn er een paar grote verschillen.
•    Authentication Manager 8 draait in een VMWare Virtual Appliance.
Hierdoor is het onderhoud eenvoudiger (geen Windows updates, en RSA updates of service packs ) alleen een RSA service pack uitrollen.
•    Introductie van het User dashboard
Alle activiteiten en info van een gebruiker in een enkel scherm waardoor deze eenvoudiger te beheren is en authenticaties makkelijker te troubleshooten.
•    Introductie van Risk-based authenticatie (optioneel).
inloggen met het gemak van username en password met als toevoeging dat indien de inlog een risico is (op bais van een opgebouwd profiel) er extra uitdagingen worden gevraagd ( SMS authenticatie of extra beveiligingsvragen).
Uiteraard kunt u ook bij Authentication Manager 8.1 uw vertrouwde Software Authenticators ( APP op de smartphone ) en uw SecurID 700 ( SID700 ) gewoon blijven gebruiken.

Klik hier voor de datasheet van de RSA Authentication Manager 8.1 Bent u geïnteresseerd in deze promotie? 
Neemt u dan contact op met Virtual Security via sales@virtualsecurity.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten