Translate

dinsdag 15 oktober 2013

Support en Maintenance

Naast de eenmalige aanschaf van een user licentie is het bij veel fabrikanten gebruikelijk een jaarlijks support en maintenance te leveren.

Bij Antivirus en malware leveranciers bestaat de maintenance uit upgrades van het product maar ook uit updates van virus definitiefiles. Daarnaast kunnen er support cases worden ingediend als u tegen problemen aanloopt met uw product.

Bij Sterke Authenticatie fabrikanten bestaat het support en maintenance uit updates en fixes van de software maar ook van nieuwe agents die beschikbaar komen. ( bijvoorbeeld voor een nieuwe OS ) In een aantal gevallen is ook het leveren van vervangende tokens een onderdeel van de support en maintenance overeenkomst.

Voor de meeste fabrikanten is support en maintenance een verplichting om het aantal gebruikers uit te breiden. Als een omgeving niet meer onder support is kan het zijn dat met terugwerkende kracht de support betaald dient te worden met mogelijk een extra reinstatement fee.

Voor Security producten is het belangrijk dat deze up-to-date zijn. Eens in een aantal weken controleren of er een nieuwe versie is is een must. Een Proactieve reseller die klanten op de hoogte brengt van een nieuwe versie heeft de voorkeur.
Virtual Security is gespecialiseerd in security oplossingen voor uw ICT omgeving. Dat betekend dat wij oplossingen leveren van toonaangevende fabrikanten zoals:
  • Sterke authenticatie
  • Endpoint security ( Antivirus , encryptie )
  • Firewall / UTM / VPN ( Unified threat management )
  • Websecurity (antivirus, url-filter)
  • Emailsecurity ( antivirus , antispam )
  • Bandbreedte management
  • Wireless netwerken
  • Webserver beveiliging
                    
Offerte
Virtual Security is partner van Actividentity, Trend Micro, Sophos ( Voorheen Astaro ), SafeNet ( cryptocard ), RSA Security , SMS Passcode, Allot Communications, Vasco Data security, Juniper, Fortinet, Cisco en Cryptshare, HID Global, OmniKey.

Door onze goede leveranciers en inkoopkanalen kunnen u ook een scherpe aanbieding doen voor Check Point, WatchGuard, SecurEnvoy, Barracuda , Mobile Iron, McAfee, Aruba, FireEye, Exinda en Websense.
Vraag vandaag nog een offerte aan en kijk of wij goedkoper zijn dan uw huidige leverancier. Ook kunt u een bestaande aanbieding mailen zodat wij een betere prijs kunnen bieden. U kunt contact opnemen met de auteur van dit artikel of via sales@virtualsecurity.nl ook kunt u gebruik maken van ons webformulier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten